halaman-spanduk

Tentang Kami

Taizhou Shangyi Valve Co., Ltd. didirikan taun 1998, anu perenahna di "kota klep di Cina" - Yuhuan.
Produk kami kaasup sagala jinis katup kuningan kelas luhur, sapertos klep bal, klep cek, katup saringan, klep radiator, katup kaki, klep sudut, bibcock. ogé alat pemanasan éct. anu ékspor ka seueur pasar, sapertos Eropa, Amérika Kidul, Afrika, ectt Wétan Tengah. 

indéks (1)
indéks (3)
indéks (2)

Dina dasar "Quality First, Service Foremost." kami ngarepkeun milarian agén di sabagéan ageung sareng ngadamel saluran penjualan global, anu tiasa janten produk urang kasohor pisan di dunya. Kami sanés pabrik anu panggedéna tapi pagawé sareng teknisi
Mérek dagang kami "100% Wareg Pelanggan". Kiwari ayeuna seueur padagang asing anu ngontrak kami salaku produsén sareng produk kami disebarkeun ka sakuliah dunya. Atikan kami pikeun terus ningkatkeun kualitas mangrupikeun jaminan anu pangsaéna pikeun para nasabah. Ayeuna urang merencanakeun nyebarkeun jaringan distribusi langkung ageung ku muka langkung seueur cabang sareng milarian langkung agén di dunya pikeun ngadeukeutan ka para klien kami. Wilujeng sumping sadayana anu kataji ku kami. Pasihan kami cobaan! Kami yakin urang bakal kuat babarengan.

perkawis (3) (1)
ngeunaan
perkawis (1) (1)
4
8
6