page-banner

Warta

  • Stainless steel manifold – a simple understanding of stainless steel manifold

    Manifold stainless steel - pamahaman sederhana tina manifold stainless steel

    Kahirupan, aya seueur alat-alat anu peryogi pisan, manifold ngagaduhan peran ageung, bahan manifold ngagaduhan seueur jinis, manifold stainless steel mangrupikeun salah sahiji ruang lingkup aplikasi anu langkung lega, seueur jalma henteu terang kana stainless SEPARATOR cai cai, make up alit dinten ayeuna nyaéta ...
    Maca deui
  • 2021 Beijing Heating Exhibition Beijing HVAC Heating Exhibition Forum and Exhibition

    2021 Pameran Pemanasan Beijing Forum Pameran Pemanasan hemat Beijing HVAC sareng Pameran

    Pusat Pameran Internasional Cina (Aula Anyar) Beijing, Cina, 12 Mei, 2021 2021 Pameran Beijing HVAC Pameran Pemanasan Beijing mangrupikeun paméran Cina Pameran ISH HVAC di Frankfurt, Jérman, anu sacara saksama didamel ku Pameran Cina Zhiao (Beijing ) Pameran Internasional ...
    Maca deui
  • Reasonable price For China  Check Valve, Threaded

    Harga anu wajar Pikeun Cina Check Valve, Threaded

    Ngudag abadi urang nyaéta sikep "nganggap pasar, nganggap adat, nganggap élmu" ogé téori "kualitas dasar, gaduh kapercayaan kana anu pangpayunna sareng manajemén anu maju" kanggo Pabrik Harga Kanggo Cina Cék Klep, Threaded, Urang sapinuhna wel ...
    Maca deui
  • Bibcock mésér strategi lengkep

    Bibcock mésér strategi anu lengkep, bibcock mésér kanggo ningali anu ieu cekap Nalika nyandak keran cai bumi, éta aya hubunganana sareng kasihatan, tapi dina pameseran sering karaos di kabut, henteu terang kumaha milih. Tulisan ieu ngenalkeun keran pikeun sadayana 3 nyusun utama sareng milih ...
    Maca deui
  • All kinds of ball valve maintenance methods, how should we manage it.

    Sagala jinis cara perawatan klep bal, kumaha urang ngaturna.

    Klep mangrupikeun salah sahiji asesoris pipa, éta dianggo pikeun ngarobih bagian pipa sareng arah aliran sedeng, ngendalikeun tekanan sedeng anu ngalirkeun, aliran, suhu salah sahiji jenis alat, khususna nyarios, éta ngagaduhan kagunaan ieu: 1. Sambungkeun atanapi potong kaluar tina med ...
    Maca deui
  • What is a valve?

    Naon klep?

    Klep dipaké pikeun muka sareng nutup pipa, ngendalikeun arah aliran, ngaluyukeun sareng ngendalikeun parameter tina médium transmisi (suhu, tekanan sareng aliran) aksésoris pipa. Numutkeun fungsina, éta tiasa dibagi kana tutup klep, klep cek, ngatur klep, sareng sajabana ...
    Maca deui
  • Tekanan DN100 PN25 Cw617n atanapi HPB59-3 Kuningan Bola Klep

    Pasar klep bal sanitasi global parantos janten bagian, solusi, ukuran perusahaan klep bola sanitasi, industri sareng daérah géografis anu dirojong ku perkara asing. Laporan anu judulna "Pamilon Pasar Valve Saniter Internasional dumasar Kategori Produk, Ramalan Saniter Ball Valve Market ...
    Maca deui
  • Analisis komprehensif, bagi, sareng ramalan pertumbuhan pasar klep seuneu ti 2020 dugi ka 2026

    Laporan panilitian pasar klep kebakaran anyar dimaksudkeun pikeun nyayogikeun kaunggulan kompetitif pikeun perusahaan dina industri nangtung ngalangkungan penilaian komprehensif ngeunaan prospek pasar, sajarahna sareng tren pangwangunan utama sanés. Panilitian ngamungkinkeun perusahaan pikeun nganalisis dinamika ayeuna sareng pro ...
    Maca deui
  • Klep bal kuningan Cina

    Chicago, 21 Séptémber 2020, Xinhua-PRNewswire /-Numutkeun laporan panilitian anyar, "Analisis jinis pasar klep bal kapangaruhan ku COVID-19 sareng krisis harga minyak (pamasangan trunnion, ngambang, naékna batang, matéri, ukuran , Pamake Akhir (Minyak jeung Gas, Energi, Listrik, Cai sareng ...
    Maca deui
  • Pabrikan utama, saham sareng ramalan pangguna akhir tina pasar klep bal bola stainless steel global dina 2025 | Klep Jomar, NEWAY, Hetima, NIBCO, Valworx

    Laporan kasebut sacara saksama nalungtik pasar klep bal stainless steel global, sareng fokus kana perusahaan top sareng strategi bisnisna, perluasan geografis, segmentasi pasar, lanskap kalapa, manufaktur, sareng harga sareng struktur biaya. Unggal bagian tina panilitian khusus nyiapkeun ...
    Maca deui
  • Jenis klep

    Karya seni: Dalapan jinis klep umum, disederhanakeun pisan. Konci warna: bagian kulawu nyaéta pipa anu ngalirna cairan; bagian beureum nyaéta klep sareng gagangna atanapi kontrol; panah biru nunjukkeun kumaha klepna ngalir atanapi swivels; sareng garis konéng nunjukkeun jalan ka mana cairanana nalika klep abdi ...
    Maca deui
  • Parentah Pamasangan Klep Bola Kuningan

    Instalasi penting pisan pikeun fungsi klep bal kuningan, pamasangan anu teu leres tiasa nyababkeun karuksakan klep sareng kalepatan sistem kontrol cairan, Ieu mangrupikeun paréntah pikeun Pamasangan Valve Ball Valve. Pitunjuk Umum ♦ Pastikeun yén klep anu bakal dianggo cocog ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2