PANAS

IN +
CHINA
HK

PRODUK

KUNCI BOLA KUNCI-S5001

KUNCI BOLA KUNCI-S5001

Key words: Brass Ball Valves, Forged Brass Ball Valves, Ball Valves, Valves Product information : Product name Brass Ball Valve Sizes 1/4″~4″ Bore Full bore Application Water and other non-corrosive liquid Working pressure PN16 Working temperature -10 to 110°C Quality standard EN13828, EN228-1/ ISO5208 End Connection BSP Features: Heavy-duty design for higher pressure Anti-blow-out stem structure/O-Ring or Pressure Nut 100% leakage test on valve bef...
Mriksa VALVES-S1002

Mriksa VALVES-S1002

Brass Spring Check Valve with brass disc is made of forged brass, also called non-return valve, designed to control backflow of fluid control system, the fluid is directed by disc and flows in one direction, widely used for plumbing, pumping, and pipelines. Product information : Product name CHECK VALVES Sizes 1/4”-1/2″,3/4” Bore Full bore Application Water, oil, and other non-corrosive liquid Working pressure PN16 Working temperature -10 to 110°C Working durabil...

Profil Perusahaan

Taizhou Shangyi Valve Co, Ltd

Taizhou Shangyi Valve Co Ltd  diadegaké ing taun 1998, sing ana ing "kutha katup ing China" - Yuhuan. Produk kita kalebu kabeh macem-macem katup tembaga kelas dhuwur, kayata katup bal, mriksa katup, katup filter, katup radiator, katup sikil, katup sudut, bibcock. uga alat pemanasan ect. sing ngekspor menyang akeh pasar, kayata Eropa, Amerika Selatan, Afrika, ect.  Ing basis "Kualitas Pisanan, Paling Utami Layanan." muga-muga bisa nemokake agen kasebut ing paling negara lan netepake saluran penjualan global, sing ndadekake produk kita misuwur ing jagad iki. Kita dudu pabrik paling gedhe nanging buruh lan teknisi sing trampil melu karo kita kanggo ngasilake kualitas paling apik kabeh produk miturut menyang standarisasi Internasional ISO9001 lan ACS lan CE Mark.

Proyek

  • spanduk
  • 5984407b (1)
  • _MTS1253 (1)
  • MTS7704 (1)
  • MTS9070 (1)
  • famen (1)