Hot

IN +
CHINA
HK

PRODUK

Klep BOLA KUNING-S5001

Klep BOLA KUNING-S5001

Key words: Brass Ball Valves, Forged Brass Ball Valves, Ball Valves, Valves Product information : Product name Brass Ball Valve Sizes 1/4″~4″ Bore Full bore Application Water and other non-corrosive liquid Working pressure PN16 Working temperature -10 to 110°C Quality standard EN13828, EN228-1/ ISO5208 End Connection BSP Features: Heavy-duty design for higher pressure Anti-blow-out stem structure/O-Ring or Pressure Nut 100% leakage test on valve bef...
Parios Klep-S1002

Parios Klep-S1002

Brass Spring Check Valve with brass disc is made of forged brass, also called non-return valve, designed to control backflow of fluid control system, the fluid is directed by disc and flows in one direction, widely used for plumbing, pumping, and pipelines. Product information : Product name CHECK VALVES Sizes 1/4”-1/2″,3/4” Bore Full bore Application Water, oil, and other non-corrosive liquid Working pressure PN16 Working temperature -10 to 110°C Working durabil...

Profil Perusahaan

Taizhou Shangyi Valve Co., Ltd.

Taizhou Shangyi Valve Co. Ltd.  didirikan taun 1998, anu perenahna di "kota klep di China" - Yuhuan. Produk kami kaasup sagala jinis katup kuningan kelas luhur, sapertos klep bal, klep cek, katup saringan, klep radiator, katup kaki, klep sudut, bibcock. ogé alat pemanasan éct. anu ékspor ka seueur pasar, sapertos Eropa, Amérika Kidul, Afrika, ectt Wétan Tengah.  Dina dasar "Kualitas Terpama, Pangpayunna Terpentingna." kami ngarepkeun milarian agén di sabagéan ageung sareng ngadamel saluran penjualan global, anu ngamungkinkeun produk kami kasohor pisan di dunya. Kami sanés pabrik anu paling gedé tapi pagawé sareng teknisi terampil sareng urang pikeun ngahasilkeun kualitas pangsaéna pikeun sakabeh produk kana standarisasi Internasional ISO9001 sareng ACS sareng CE Mark.

Proyék

  • spanduk
  • 5984407b (1)
  • _MTS1253 (1)
  • MTS7704 (1)
  • MTS9070 (1)
  • famen (1)